Wie wij zijn

Lockservice is een groeiend bedrijf met een moderne visie.
Ons bedrijf richt zich op de veiligheid en beveiliging in de utiliteits- en woningbouw. We bieden gebruikersgemak waarbij uw veiligheid gewaarborgd is.

Lockservice is een expert in sloten, sluitsystemen en beveiligingsoplossingen.

Service en kwaliteit is een belangrijk begrip. Al onze producten worden geleverd volgens het SKG keurmerk. Wist je dat het beveiligen met SKG® goedgekeurde producten de kans op inbraak met meer dan 95% verlaagd?
Wij bieden een totaalpakket voor iedere situatie.
Dan hebben we het over binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, sluitkommen, cilinders, sluitsystemen, deurbeslag, bouwbeslag voor ramen, scharnieren en elektronische systemen voor toegangscontrole.

Slotenspecialist

Hang- en sluitwerk is mijn specialisme. Ik ben in 2007 met het bedrijf Lockservice gestart. Mijn drijfveer is om mensen met mijn vakkundigheid (weer) een veilig thuisgevoel te geven. Service en kwaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk om voor klanten klaar te staan. Geef de klant wat hij nodig heeft;
uw veilig thuisgevoel, onze zorg.

Wiebrand Floris

Wij bellen u terug

Voor meer informatie omtrent een product of dienst kunt u het Bel-mij-terug formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Lockservice bedrijfswagens

Onze bedrijfswagens zijn voorzien van een ruime voorraad hang- en sluitwerk. Zo kunnen wij u praktisch altijd direct helpen.

Onze ervaren monteurs zijn dagelijks in heel Drenthe en Groningen onderweg om defecte sloten te repareren, deuren open te maken, beveiligingen aan te brengen en advies te geven. De bedrijfswagens van Lockservice zijn volledig ingericht met alle mogelijke gereedschappen, benodigde sloten, cilinders, raamsloten, meerpuntssluitingen, smalsloten en oplegsloten, zodat we uw huis altijd goed afgesloten achter kunnen laten.