Openen van deuren

Schadevrij openen!

LockService beschikt over speciale apparatuur en heeft de technische kennis van sloten en cilinders om vakkundig, snel en zonder schade het slot van uw deur te openen. Heeft u direct extra sleutels nodig? Ook daarin kunnen wij voorzien.

 

Openen van deuren

Buitengesloten? Niets is zo frustrerend als het dichtslaan van de deur en zien dat uw sleutels nog in het slot zitten. Of u loopt het huis uit om het vuil buiten te zetten en de voordeur slaat dicht.

 
 

Schade aan een deur is natuurlijk iets wat niemand wil. Wij zorgen er daarom voor dat er geen schade ontstaat aan uw deur bij het openen van het slot. Wanneer uw deur is dichtgevallen en deze niet op slot zit, openen onze slotenmakers de deur met speciaal gereedschap.

Er zijn vele situaties denkbaar en het gebeurt ons allemaal wel eens:
Buitengesloten staan’. Lockservice staat 24 uur per dag,
7 dagen per week paraat om uw gesloten deur zo snel mogelijk weer open te maken.

Sleutel- en slotproblemen?

LockService biedt een oplossing voor alle voorkomende sleutel- en slotproblemen, zoals:

  • Afgebroken sleutel in slot.
  • Slecht sluitende sloten / deuren.
  • Slecht passende sleutel.
  • Blokkerend slot.
  • Etc.
24/7 bereikbaar

Slotenmaker Lockservice is 24/7 bereikbaar om u te helpen bij het openen van uw slot. Naast het openen van sloten kunt u ook bij ons terecht voor het herstellen van inbraakschade, inbraakpreventie of om uw sloten te laten vervangen.

 
Heeft u direct extra sleutels nodig?

Ook daarin kunnen wij voorzien. In de meeste gevallen wordt de deur schadevrij geopend. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt dit vooraf gemeld.

Heeft u een vraag?