Kluizen

Waardevolle zaken

Een kluis is de beste manier om uw waardevolle zaken inbraakwerend en/of brandwerend op te bergen. Overdag gebeuren op dit moment de meeste inbraken in privé woningen en niet ’s nachts zoals vaak wordt gedacht.

 

Kluizen en Brandkasten

Lockservice adviseert over inbraakwerende en/of brandwerende kluizen. U zoekt een kluis die aansluit bij uw behoeften. Wij leveren en plaatsen kluizen en brandkasten van diverse betrouwbare merken.

 
 

U zoekt een inbraakwerende en/of brandwerende kluis die aansluit bij uw behoeften. Lockservice levert betaalbare, kwalitatief hoogwaardige kluizen en brandkasten van diverse betrouwbare merken.

Dé specialist in Kluizen‎!

U vindt altijd een geschikte kluis of safe die bij u past. Ook in safes voor het opbergen van fotonegatieven, diskettes en andere data hebben wij een ruime sortering.

 

Informatie over kluizen

Waartegen wilt u de inhoud het meest beschermen?

  • Inbraak
  • Brand
  • Of beide

 

Lockservice levert en plaatst brandkasten en kluizen van bekende merken als:
De RaatJuwelBeaumontDujardinMetafa en Salvus.

Meer informatie →

Hoe kiest u de juiste kast?

Stel uzelf daarbij de volgende vragen:

Wat wilt u opbergen?

Waarde zaken of kostbare goederen zoals geld, cheques, juwelen, munten, etc. Papieren, documenten, contracten, postzegels, etc. Data dragers zoals Cd-rom’s, tapes, USB sticks, etc.

Stelt de verzekeraar een eis aan de norm waaraan de safe moet voldoen? Wat is het afbreukrisico van de inhoud van de safe als die verloren gaat? Met welke indicatie waarde berging (voor inbraak) en/of met welke brandwerende indicatie moet (of kan) rekening worden gehouden?

Indicatie waarde

  • VDMA normen
  • VDS of Euronormen
  • S60 of S120 P/DIS
  • JIS, UL, DIN normen

 

Zodra u dat weet kunt u een keuze maken uit kluizen en brandkasten met verschillende gradaties in brand- en inbraakwering. Wij leveren verschillende soorten kluizen en safes, zoals inbraakwerende en brandwerende kluizen, datasafes, archiefkasten, afroomkluizen (afstort) of brandkasten.

Heeft u een vraag?