Herstel inbraakschade

Inbraak?

Niets is zo vervelend als een inbraak of een poging daartoe. Vooral omdat je ongewenst met inbraakschade blijft zitten. Beveilig daarom jouw deur altijd met een veiligheidsslot in combinatie met een veiligheidscilinder en veiligheidsbeslag.

Wij herstellen uw schade

Wanneer u te maken krijgt met een inbraak of een poging daartoe. Dan is het noodzakelijk om schade aan deur, raam of kozijn snel en vakkundig te herstellen. Ook is het zaak om zo snel mogelijk zorg te dragen voor herstel van het hang- en sluitwerk.

 

Het is van groot belang om deskundig advies te krijgen over een betere beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Lockservice kan u helpen met het herstellen van inbraakschade en met deskundig advies.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over inbraakpreventie?
En wilt u meer informatie om inbraakschade te voorkomen?
Bel dan Lockservice: 06 167 761 52.
U kunt eventueel m.b.v. het contactformulier een afspraak maken met onze slotenmakers om de situatie bij u te bekijken en wat de mogelijkheden zijn om uw huis beter te beveiligen.

De reparatie van een inbraakschade nemen wij serieus!
Lockservice staat in zulke gevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Als wij ‘s nachts een inbraakschademelding krijgen zal in de meeste gevallen een noodreparatie worden uitgevoerd. De volgende dag zullen wij dan verdere reparatie verrichten.

Lockservice kan u helpen met het herstellen van inbraakschade en met deskundig advies. Het is van groot belang om deskundig advies te krijgen over een betere beveiliging van uw woning of bedrijfspand.

Om inbraakschade te voorkomen hebben wij verschillen de inbraakpreventie maatregelen, denk hierbij aan sloten met het keurmerk – politie veilig wonen, maar ook bijzetsloten, meerpuntssluitingen of anti-inbraakstrips. Deze anti-inbraakstrips worden aan de zijkant van een deur geplaatst. Door deze strips kunnen inbrekers niet meer tussen de deur en het slot komen om hier bijvoorbeeld een pasje of koevoet tussen te zetten.

Heeft u een vraag?