Diensten

Wat wij doen?

Als vakkundig slotenmaker beschikken wij over speciale apparatuur en hebben de technische kennis van sloten en cilinders om vakkundig, snel en zonder schade het slot van uw deur te openen. Mocht het slot of de cilinder vervangen moeten worden dan kunnen wij dit direct voor u doen. Heeft u direct extra sleutels nodig? Ook daarin kunnen wij voorzien.

Sleutel- en slotproblemen

Lockservice biedt als Slotenmaker ook een oplossing voor alle voorkomende sleutel- en slotproblemen, zoals: Afgebroken sleutel in slot. Slecht sluitende sloten / deuren. Slecht passende sleutel. Blokkerend slot. Etc.

Hang- en sluitwerk

Assa , Mul T Lock, de grootste sloten producent ter wereld, levert gecertificeerde sloten voor industriële toepassingen die een lange levensduur hebben en zeer betrouwbaar zijn. Deze sloten zijn in veel gevallen te hercoderen waardoor de levensduur verdubbeld wordt!

Plaatsen van kluizen

Lockservice adviseert over inbraakwerende en/of brandwerende kluizen. U zoekt een inbraak werende en/of brandwerende kluis die aansluit bij uw behoeften. Wij leveren en plaatsen kluizen en brandkasten van diverse betrouwbare merken.

Elektronische beveiliging

Uw huis is een plek waar u zich veilig voelt. Helaas is dat tegenwoordig niet altijd zo vanzelfsprekend meer. Woninginbraak is een realiteit waar iedereen tegenwoordig rekening mee moet houden.

Woninginbraak

Kerntrekbeveiliging wordt toegepast om de inbraak methode kerntrekken tegen te gaan. Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging is voorzien van een hard metalen bescherming, wat de cilinder beschermd tegen uitboren en het uittrekken van de cilinder. U kunt er ook voor kiezen om alleen de cilinder te vervangen door een anti-kerntrek cilinder.
 

Woninginbraak, of zelfs alleen een poging daartoe, kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in, of aan, uw huis geweest. Ze hebben aan uw bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Inbrekers maken vaak gebruik van een aantal beproefde woninginbraakmethoden

Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kunt u er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbrekers uw huis overslaan doordat inbreken in uw woning aanzienlijk bemoeilijkt, zo niet praktisch onmogelijk, wordt (bron: politie.nl)